رئیس مجلس: حمایت آمریکا از اسرائیل، ریشه ناآرامی‌های منطقه‌ای است

رئیس مجلس: حمایت آمریکا از اسرائیل، ریشه ناآرامی‌های منطقه‌ای است

در حال حاضر، خاورمیانه در وضعیت ناپایداری قرار دارد و این ناپایداری به طور عمده ناشی از حمایت ایالات متحده از “مافیا صهیونیستی” است. محمد باقر قاليباف، رئیس مجلس شورای اسلامی، در کنفرانس نوزدهمین اتحادیه پارلمانی کشورهای عضو سازمان همکاری اسلامی (PUIC) در جاکارتا، به این موضوع پرداخته و اسرائیل را به عنوان نیروی نماینده واشنگتن در منطقه معرفی کرده است.

قاليباف در سخنرانی خود به شرایط کنونی جهان اشاره کرد و گفت که این شرایط شامل بحران‌های بی‌سابقه‌ای است که به‌ویژه در زمینه‌های زیر قابل مشاهده است:

  • افزایش تعرفه‌ها
  • تغییرات اقلیمی
  • بی‌ثباتی اقتصادی
  • افزایش ناامنی

وی همچنین به این نکته اشاره کرد که “فرضیه نظم بین‌المللی مبتنی بر قوانین اکنون به شدت questioned است” و “اعتماد به نهادهای جهانی در پایین‌ترین سطح خود قرار دارد.”

در ادامه، قاليباف به وضعیت فلسطین پرداخت و گفت که درگیری در غزه یک “زخم تاریخی” برای جهان اسلام را عمیق‌تر کرده است. او افزود: “این تنها یک جنگ نیست؛ بلکه یک نسل‌کشی تمام عیار است.” وی تأکید کرد: “همه می‌دانند که این مافیا جنایتکار نمی‌توانست با این شدت عمل کند مگر با چراغ سبز از ایالات متحده.”

قاليباف از کشورهای اسلامی خواست تا اقدام جمعی برای پایان دادن به محاصره غزه و منزوی کردن اسرائیل به‌صورت سیاسی، اقتصادی و نظامی انجام دهند. او به اهمیت یک راه‌حل دموکراتیک اشاره کرد و گفت: “ما معتقدیم که راه‌حل دموکراتیک در به رسمیت شناختن حق تعیین سرنوشت فلسطینی‌ها نهفته است.”

وی همچنین بر لزوم تأسیس یک دولت مستقل فلسطینی با قدس به عنوان پایتخت آن از طریق یک رفراندوم سراسری پس از بازگشت پناهندگان تأکید کرد.

READ  ایران: تنها کشوری که به آمریکا با نام‌های واقعی‌اش اعتراض می‌کند؛ رهبر انقلاب

در این راستا، قاليباف به کشورهای اسلامی پیشنهاد می‌دهد که همکاری‌های خود را تقویت کرده و با یکدیگر هماهنگ شوند تا به این بحران عمیق در منطقه پایان دهند. او تأکید کرد که “این اقدام نه تنها برای مردم فلسطین، بلکه برای تمام کشورهای اسلامی ضروری است.”

به این ترتیب، قاليباف با اشاره به چالش‌های روزافزون در سطح جهانی و نقشی که ایالات متحده در ایجاد این چالش‌ها ایفا می‌کند، از کشورهای اسلامی خواست به یکدیگر کمک کنند و در برابر ظلم و بی‌عدالتی بایستند.

در نهایت، سخنان قاليباف در این کنفرانس نمایان‌گر عزم و اراده کشورهای اسلامی برای مقابله با چالش‌های جهانی و حمایت از حقوق ملت‌های تحت ستم است. این رویکرد جمعی می‌تواند به عنوان یک راه‌حل پایدار در مواجهه با بحران‌ها و ناپایداری‌های موجود در خاورمیانه و فراتر از آن عمل کند.

نوشته‌های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *