معاون وزیر گردشگری: اپراتورهای گردشگری را به معرفی تصویر پاک ایران دعوت می‌کند

معاون وزیر گردشگری: اپراتورهای گردشگری را به معرفی تصویر پاک ایران دعوت می‌کند

معاون وزیر گردشگری ایران، انوشیروان محسنی بندپی، از اپراتورهای بین‌المللی گردشگری خواسته است تا تصویری شفاف از ایران به جهان ارائه دهند و بر مهمان‌نوازی، ایمنی و غنای فرهنگی کشور تأکید کرده است.

در یک رویداد تجاری به تجارت (B2B) که در هتل پارسیان استقلال تهران در روز سه‌شنبه برگزار شد، محسنی بندپی بیش از ۱۰۰ اپراتور گردشگری از ۳۳ کشور را که برای کاوش در جاذبه‌های ایرانی و ارتباط با همتایان محلی خود آمده‌اند، خوشامد گفت.

وی گفت: “گردشگری پلی برای صلح و درک متقابل میان ملت‌ها است.” اپراتورهای گردشگری می‌توانند نقش کلیدی در انتقال چهره واقعی ایران – کشوری پر از زیبایی، ایمنی و مهمان‌نوازی گرم – ایفا کنند.

وی خاطرنشان کرد که گردشگری ارتباطات مستقیم بین مردم و فرهنگ‌ها را تقویت می‌کند و هدفی است که ابتکارات گردشگری نوآورانه و خلاقانه باید به آن دست یابند.

محسنی بندپی بر جایگاه قوی ایران در پتانسیل گردشگری جهانی تأکید کرد و گفت که این کشور در بین ۱۰ کشور برتر جهان از نظر منابع طبیعی و فرهنگی قرار دارد. ایران دارای ۲۸ میراث فرهنگی ملموس و ۲۶ میراث فرهنگی غیرملموس ثبت‌شده در یونسکو است که آن را به مقصدی جذاب برای بازدیدکنندگان بین‌المللی تبدیل می‌کند.

سال گذشته، ایران ۷.۴ میلیون گردشگر خارجی را پذیرا بود و دولت هدف دارد این رقم را در چهار سال آینده تحت برنامه توسعه ملی هفتم به ۱۵ میلیون نفر افزایش دهد.

وی با اشاره به این هدف، گفت: “برای پشتیبانی از این هدف، بیش از ۲۵۰۰ پروژه گردشگری در سطح کشور در حال انجام است، از جمله ساخت ۵۰۰ هتل جدید.”

READ  بانک مرکزی ایران کارت‌های دبیت ریالی را برای گردشگران و اتباع خارجی معرفی کرد!

محسنی بندپی ابراز امیدواری کرد که “نشست‌های B2B” کنونی بین اپراتورهای بین‌المللی و ایرانی منجر به توافقات دوجانبه و تقویت روابط گردشگری شود.

معاون وزیر همچنین لحظه‌ای را برای ابراز همدردی با خانواده‌های کسانی که در یک حادثه اخیر در بندر شهید رجایی استان هرمزگان جان خود را از دست داده‌اند، اختصاص داد و روز ملی دختران را به دختران و زنان ایرانی تبریک گفت و بر نقش حیاتی زنان در پیشبرد بخش گردشگری و اقتصاد کلان تأکید کرد.

  • اپراتورهای گردشگری از کشورهای مختلفی از جمله ویتنام، تایلند، هند، تاجیکستان، ارمنستان، ترکیه، اوگاندا، موریس، بوسنی، عربستان سعودی، بحرین، هلند، قزاقستان، بنگلادش، ازبکستان، آفریقای جنوبی، پاکستان، بلغارستان، ترکمنستان، عمان، مالزی، اسلواکی، آذربایجان، عراق، افغانستان، ایتالیا، آلمان، بریتانیا، تونس، قرقیزستان، روسیه، فرانسه و برونئی دعوت شده بودند.

با توجه به این تحولات، به نظر می‌رسد که صنعت گردشگری ایران در مسیر ترقی و رشد قرار دارد و با همکاری‌های بین‌المللی می‌تواند به یکی از مقاصد محبوب گردشگری در سطح جهانی تبدیل شود.

نوشته‌های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *