
نوشتههای مشابه

اختتامیه جشنواره بینالمللی موسیقی فجر در تالار وحدت: رویدادی 40 ساله در دنیای هنر موسیقی!
مراسم اختتامیه جشنواره موسیقی بینالمللی فجر در تهران، نمایانگر عشق مردم به موسیقی است. این جشنواره با حضور ۱۰۶ گروه و ۱،۷۷۱ هنرمند در ۱۰ مکان برگزار شد. برنامه با اجرای «ملودی صلح و دوستی» آغاز شد و نیما رییسی آهنگ «ای ایران» را خواند. دبیر جشنواره، رضا مهدوی، بر اهمیت موسیقی به عنوان یک دارایی فرهنگی تأکید کرد. نادره رضایی، معاون وزیر فرهنگ، هدف جشنواره را تقویت وحدت ملی و بازسازی اعتماد عنوان کرد. در پایان، هنرمندان برتر تقدیر شدند و برندگان جوایز مختلف مشخص شدند. این جشنواره به ترویج هنر و ارتباطات فرهنگی کمک میکند.

اجرای نمایش “طناب” پاتریک همیلتون در مجموعه تئاتر تهران
نمایشنامه “طناب” اثر پاتریک همیلتون که در سال 1929 نوشته شده، در مرکز تئاتر تهران به روی صحنه رفته است. این نمایش به کارگردانی سید امیرعلی میرزاد و با بازی بازیگرانی همچون بهنام عموخلیلی و علی عبدالرحیمزاده اجرا میشود. داستان آن درباره دو دانشجوی جوان است که برای اثبات برتری خود، اقدام به قتل یک دانشجوی دیگر میکنند و جسد را در جعبهای پنهان میکنند. این نمایش که بر اساس یک قتل واقعی در شیکاگو الهام گرفته شده، تا 23 مه در تهران ادامه دارد.

مستند ایرانی “آخرین کوسهنهنگ” در جشنواره بینالمللی فیلم کامبوج به رقابت میپردازد!
فیلم مستند ایرانی “آخرین کوسهنهنگ” به کارگردانی رامتین بایلف به جشنواره بینالمللی فیلم کامبوج (CIFF) راه یافته و در بخش مسابقه مستند این جشنواره که از 21 تا 30 مارس در پنومپن برگزار میشود، نمایش داده خواهد شد. این مستند 76 دقیقهای داستان آخرین کوسهنهنگ زنده در خلیج فارس را روایت میکند که در جستجوی جفت خود در دریاهای آلوده به سموم انسانی است. “آخرین کوسهنهنگ” جوایز بهترین موسیقی و بهترین فیلمبرداری را در جشنواره سینما حقیقت کسب کرده و به ترویج آگاهی درباره مسائل زیستمحیطی کمک میکند.

عراق به عنوان مهمان ویژه در سی و ششمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران انتخاب شد
نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران (TIBF) امسال با حضور ویژه عراق برگزار میشود و فرصتی برای تقویت روابط فرهنگی دو کشور فراهم میآورد. عراق با ۱۵ ناشر و هیأتی ۳۰ نفره در این رویداد شرکت خواهد کرد. ابراهیم حیدری، معاون نمایشگاه، از ثبتنام ۲۳۶۳ ناشر ایرانی و ۵۰ ناشر خارجی خبر داد. همچنین، برنامه بورس نشر تهران برای حمایت از آثار ایرانی و تسهیل ترجمه آنها به زبانهای دیگر راهاندازی شده است. این نمایشگاه که به عنوان مهمترین رویداد فرهنگی در ایران شناخته میشود، از ۷ تا ۱۷ مه در مصلی امام خمینی برگزار خواهد شد.

حراج بیست و سوم تهران: تحقق ۲.۲ میلیون دلار فروش!
حراج بیست و سوم تهران با عنوان “هنر مدرن و معاصر ایرانی” در هتل پارسیان آزادی برگزار شد و موفق به جمعآوری ۱.۷۵ تریلیون ریال (تقریباً ۲.۲ میلیون دلار) شد. این حراج شامل ۱۰۰ اثر از ۹۷ هنرمند بود و ۹۷ اثر به فروش رسید. بالاترین فروش به نقاشی “اندام” حسین زندهرودی با قیمت ۱۴۳ میلیارد ریال اختصاص داشت. این دوره بیشتر بر هنر معاصر و آثار هنرمندان جوان تمرکز داشت. حراج تهران از سال ۲۰۱۲ به عنوان یک ابتکار مستقل آغاز به کار کرده و به معرفی هنرمندان ایرانی به کلکسیونرها میپردازد.

پخش مستند “پاجاره” در دانشگاه علامه طباطبایی در همایش بینالمللی تروریسم
مستند سهقسمتی “پاجاره” به کارگردانی یزدانی پاروندهم در دانشگاه علامه طباطبائی تهران به نمایش درآمد. این رویداد بخشی از کنفرانس بینالمللی کنوانسیون برای سرکوب تأمین مالی تروریسم بود که به بررسی ابعاد حقوقی و اجتماعی تروریسم در ایران و پیامدهای انسانی آن پرداخته است. مستند شامل سه قسمت “علیه زندگی”، “از کردستان تا ژنو” و “خسته” است و به فعالیتهای گروههای تروریستی علیه کودکان و نوجوانان میپردازد. برگزاری این کنفرانس به ترویج آگاهی عمومی و گفتگو درباره چالشهای حقوق بشری و امنیتی کمک میکند.