بررسی راهکارهای مقابله با چالش‌های منطقه‌ای توسط جمعیت هلال احمر و فدراسیون بین‌المللی هلال احمر

بررسی راهکارهای مقابله با چالش‌های منطقه‌ای توسط جمعیت هلال احمر و فدراسیون بین‌المللی هلال احمر

در این مقاله، به بررسی همکاری‌های مشترک بین جمعیت هلال احمر ایران و فدراسیون بین‌المللی جمعیت‌های صلیب سرخ و هلال احمر پرداخته می‌شود. این دو نهاد در تلاش هستند تا چالش‌های منطقه‌ای را با همکاری‌های مؤثرتر و هماهنگ‌تر مدیریت کنند.

به گزارش وب‌سایت جمعیت هلال احمر ایران، در دیداری که میان میثم افشار، دبیر کل هلال احمر، و رازیه علیشوندی، مدیر امور بین‌الملل این جمعیت، با حسام الشرقاوی، مدیر منطقه‌ای فدراسیون در خاورمیانه و شمال آفریقا، در لبنان برگزار شد، نیاز به تقویت روابط و همکاری‌ها مورد تأکید قرار گرفت.

در ادامه، الشرقاوی به قدردانی از اقدامات انسان‌دوستانه هلال احمر ایران در سال‌های اخیر پرداخت و گفت: “اقدامات هلال احمر ایران در مناطق بحران‌زده‌ای مانند غزه، فلسطین، سوریه و لبنان هرگز فراموش نخواهد شد.”

  • چالش‌های پیش روی سازمان‌های انسانی: الشرقاوی به مشکلاتی اشاره کرد که مانع از انجام مسئولیت‌های این سازمان‌ها می‌شود و افزود: “وضعیت در غزه و بسیاری از مناطق دیگر بسیار دشوار است.”

افشار نیز در این ملاقات به نقض حقوق بشر توسط صهیونیست‌ها در دو سال گذشته اشاره کرد و حملات به نیروهای هلال احمر فلسطین که منجر به کشته شدن هشت پزشک در غزه شده را محکوم کرد. او همچنین به محدودیت‌ها و موانع موجود در راه ارسال کمک‌های بشردوستانه اشاره کرد و خواستار تسهیل ارسال کمک‌ها به این مناطق شد.

افشار همچنین بر لزوم تقویت همکاری‌ها بین فدراسیون و سایر جوامع ملی مانند هلال احمر تأکید کرد و اعلام کرد که کشور آمادگی برگزاری کارگاه‌های بشردوستانه را در همکاری با فدراسیون دارد.

READ  افزایش ۲.۵ برابری روند فرزندخواندگی در ۱۰ سال اخیر!

علیشوندی از یک پروژه مشترک بین هلال احمر و فدراسیون در همکاری با آژانس همکاری بین‌المللی کره (KOICA) خبر داد و گفت: “زیرساخت‌های لازم برای اجرای این پروژه سه ساله با بودجه ۲.۷ میلیون دلار در سه استان ایران فراهم شده است.” او پیشنهاد کرد که فدراسیون این پروژه را در دومین ماه بهار، از 21 آوریل آغاز کند.

علیشوندی همچنین بر توانمندی‌های علمی و عملی هلال احمر تأکید کرد و پیشنهاد داد که کشور به یک مرکز منطقه‌ای برای آموزش‌های تخصصی امداد و نجات تبدیل شود. او افزود: “جمعیت هلال احمر ایران متعهد به توسعه همکاری‌های منطقه‌ای و بین‌المللی در زمینه‌های مختلف از جمله آموزش‌های امداد و نجات و تقویت ظرفیت‌های بشردوستانه است.”

پیشنهادات ارائه شده توسط علیشوندی با استقبال الشرقاوی روبه‌رو شد و او بر لزوم توسعه ساختار مرکز منطقه‌ای تأکید کرد و پیشنهاد برگزاری نشست‌های تخصصی برای بررسی و نهایی‌سازی طرح را مطرح کرد.

در نوامبر 2024، کاستلانوس موسکراتا، معاون دبیرکل فدراسیون برای توسعه جوامع ملی و هماهنگی عملیات، در دیداری با افشار و علیشوندی، به ظرفیت‌های هلال احمر ایران اشاره کرد و گفت: “این جمعیت به خاطر توانمندی‌های بالا در سطح جهانی شناخته شده است.”

فدراسیون همچنین به دنبال تقویت همکاری با هلال احمر ایران در برگزاری دوره‌های آموزشی تخصصی و سازماندهی تیم‌های مختلف از جمله تیم‌های لجستیکی است. موسکراتا افزود: “فدراسیون بین‌المللی جمعیت‌های صلیب سرخ و هلال احمر دارای گروه‌ها و تیم‌های تخصصی مختلفی است که در بخش‌های مختلف فعال هستند. با توجه به ظرفیت، دانش و تجربیات ارزشمند جمعیت هلال احمر ایران، ما مشتاقیم که این جمعیت به این گروه‌ها و تیم‌ها بپیوندد تا از همتایان خود و همچنین فدراسیون حمایت بیشتری کند.”

READ  کشورهای اصلی خریدار محصولات نانوتکنولوژی ایران کدامند؟

افشار نیز به تفصیل درباره ظرفیت‌های لجستیکی و قابلیت‌های هلال احمر در خدمات امداد و نجات، تولید تجهیزات دارویی و پزشکی، محصولات نساجی هلال، مراکز پزشکی و توانبخشی در کشور و 14 کشور دیگر توضیح داد.

نوشته‌های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *