تقویت همکاری‌ها: پارک‌های علم و فناوری گیلان و ازمیر به هم پیوند می‌خورند

تقویت همکاری‌ها: پارک‌های علم و فناوری گیلان و ازمیر به هم پیوند می‌خورند

پارک‌های علم و فناوری گیلان و ازمیر به بررسی راه‌های تقویت همکاری‌های خود پرداخته‌اند. این دو طرف بر اهمیت همکاری در زمینه‌های سلامت و مالکیت فکری و همچنین سرمایه‌گذاری مشترک در پروژه‌های علمی تاکید کردند. این خبر به نقل از وب‌سایت وزارت علوم منتشر شده است.

در جلسه‌ای که در حاشیه سومین نشست مشترک شبکه‌های بین‌المللی همکاری‌های علمی و فناوری (COMSTECH) در ازمیر ترکیه در تاریخ ۱۹ و ۲۰ فوریه برگزار شد، پارک علم و فناوری گیلان به عنوان مدیر اجرایی شبکه بین‌المللی پارک‌های علم و فناوری (INSTP) آمادگی خود را برای آماده‌سازی زمینه‌های عضویت ترکیه در INSTP اعلام کرد.

علاوه بر این، تصمیم‌گیری شد که INSTP (مستقر در پارک علم و فناوری گیلان) به همکاری با شبکه بین‌المللی اقیانوس‌شناسی (مستقر در دانشگاه ازمیر) یک رویداد مشترک در زمینه اقتصاد دریایی، معروف به اقتصاد آبی، برگزار کند. این رویداد بر گسترش نقش شرکت‌های دانش‌بنیان به عنوان بازیگران کلیدی در اقتصاد دریایی تمرکز خواهد داشت و در سال تقویمی ایرانی آینده که از ۲۱ مارس آغاز می‌شود، برگزار خواهد شد.

دو طرف همچنین بر اجرای برنامه‌های آموزشی جامع و تجاری‌سازی استارتاپ‌های فعال در فعالیت‌های دریایی توافق کردند.

  • در فوریه، پارک علم و فناوری مازندران و پارک تکنولوژی بیروینی استانبول به بررسی راه‌های گسترش تعاملات علمی و فناوری خود پرداختند.
  • در این جلسه آنلاین، کریم سلیمانی، رئیس پارک علم و فناوری مازندران و سزگین ارزان، مدیر عامل پارک بیروینی، بر اهمیت تقویت همکاری در زمینه‌های فناوری تاکید کردند.
  • دو طرف بر امضای یک تفاهم‌نامه (MOU) که بر ایجاد دفاتر انتقال فناوری، حمایت از تأسیس شرکت‌های ایرانی و ترکی در دو کشور و تسهیل ورود شرکت‌های ایرانی به بازارهای جدید متمرکز است، توافق کردند.
READ  ایجاد دبیرخانه خدمات توانبخشی در تهران توسط هلال احمر و کمیته بین‌المللی صلیب سرخ

جذب سرمایه‌گذاری‌های داخلی و خارجی برای حمایت از استارتاپ‌های ترکی و ایرانی یک گام جدید در جهانی‌سازی شرکت‌های دانش‌بنیان خواهد بود. این همکاری می‌تواند نقطه عطفی در توسعه بازارهای بین‌المللی برای شرکت‌های فعال در پارک علم و فناوری مازندران باشد.

با ایجاد یک پلتفرم مناسب برای تبادل دانش، سرمایه‌گذاری و تأسیس شرکت‌ها، فرصت‌های منحصر به فردی برای رشد و پیشرفت فناوری شرکت‌های ایرانی در سطح جهانی فراهم خواهد شد.

این جلسه قرار است آغاز یک همکاری استراتژیک بین دو طرف باشد. شرکت‌های دانش‌بنیان و استارتاپ‌های ایرانی خواهند توانست از این تفاهم‌نامه برای توسعه کسب‌وکار خود در ترکیه و اروپا بهره‌برداری کنند.

به این ترتیب، همکاری بین پارک‌های علم و فناوری ایران و ترکیه می‌تواند به ارتقای سطح فناوری و اقتصادی دو کشور کمک کند و زمینه‌ساز رشد و شکوفایی بیشتر استارتاپ‌ها و شرکت‌های دانش‌بنیان باشد.

در نهایت، این مناسبات نه تنها به نفع دو کشور خواهد بود، بلکه می‌تواند به عنوان الگویی موفق برای سایر کشورها در زمینه همکاری‌های علمی و فناوری مطرح شود.

نوشته‌های مشابه