دعوت عراقچی به تقویت همکاری‌های ایران و الجزایر در سازمان‌های بین‌المللی

دعوت عراقچی به تقویت همکاری‌های ایران و الجزایر در سازمان‌های بین‌المللی

وزیر امور خارجه عباس عراقچی بر لزوم تقویت همکاری‌ها بین ایران و الجزایر در سطح جامعه بین‌الملل و سازمان‌هایی مانند سازمان همکاری اسلامی تأکید کرده است. این همکاری‌ها به منظور حمایت از حقوق مردم فلسطین ضروری است.

عراقچی این اظهارات را در حین یک تماس تلفنی با همتای الجزایری خود، احمد عطاف، بیان کرد. در این گفتگو، طرفین به بررسی روابط دوجانبه و تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی پرداختند.

وزیر امور خارجه ایران به جنایات رژیم صهیونیستی در نوار غزه و کرانه باختری اشاره کرد و همچنین به تجاوزات این رژیم علیه لبنان پرداخت. او خواستار افزایش هماهنگی و همکاری میان کشورهای اسلامی برای توقف نسل‌کشی مردم فلسطین و جلوگیری از جابجایی اجباری این ملت بی‌دفاع شد.

عراقچی همچنین به عطاف آخرین تحولات مربوط به مذاکرات غیرمستقیم بین جمهوری اسلامی و ایالات متحده در خصوص لغو تحریم‌های ضدایرانی را ارائه داد.

او همچنین از الجزایر برای موضع اصولی‌اش در مورد مسئله هسته‌ای ایران در جلسه اخیر شورای امنیت سازمان ملل تشکر کرد.

در پاسخ، وزیر امور خارجه الجزایر نگرانی خود را درباره ناامنی در منطقه به دلیل اقدامات رژیم صهیونیستی ابراز کرد. او کشتار مردم بی‌گناه در سرزمین‌های اشغالی فلسطین را محکوم کرده و بر لزوم اقدام مؤثر کشورهای اسلامی و جامعه بین‌الملل تأکید نمود.

عطاف همچنین به خانواده‌های قربانیان انفجار بندر شهید رجایی و همچنین مردم و دولت جمهوری اسلامی ایران نسبت به این حادثه تلخ تسلیت گفت.

  • تقویت همکاری‌ها: عراقچی بر لزوم همکاری بین ایران و الجزایر تأکید کرد.
  • حمایت از فلسطین: همکاری‌ها باید برای حمایت از حقوق مردم فلسطین باشد.
  • جنایات رژیم صهیونیستی: توجه به جنایات در غزه و کرانه باختری ضروری است.
  • مذاکرات با آمریکا: آخرین تحولات مربوط به تحریم‌ها نیز مورد بحث قرار گرفت.
  • موضع الجزایر: الجزایر از موضع اصولی در موضوع هسته‌ای ایران حمایت کرد.
  • تسلیت به قربانیان: وزیر امور خارجه الجزایر تسلیت گفت.
READ  جهان اسلام در غیاب نصرالله و صفی‌الدین احساس کمبود می‌کند: معاون رئیس‌جمهور

در نهایت، این گفتگوها نشان‌دهنده عزم و اراده دو کشور برای ایجاد یک جبهه قوی در برابر چالش‌های منطقه‌ای و بین‌المللی است. همکاری‌های دوجانبه می‌تواند به عنوان یک الگو برای دیگر کشورهای اسلامی عمل کند و از حقوق بشر و عدالت اجتماعی حمایت کند.

نوشته‌های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *