دیدار رئیس قوه قضائیه ایران با همتای چینی: تقویت همکاری‌های قضایی دو کشور

دیدار رئیس قوه قضائیه ایران با همتای چینی: تقویت همکاری‌های قضایی دو کشور

رئیس قوه قضائیه، غلامحسین محسنی اژه‌ای، که به چین سفر کرده است تا در یک نشست حقوقی کشورهای عضو سازمان همکاری شانگهای (SCO) شرکت کند، اظهار داشت که غرب در تلاش است تا روایت‌های ساخته شده خود را بر تمام مسائل چالش‌برانگیز به جهانیان تحمیل کند.

محسنی اژه‌ای در دیدار با همتای چینی خود، ژانگ جون، گفت: “در مواجهه با پدیده‌های جهانی مانند تروریسم و حقوق بشر، برخی قدرت‌های متکبر استانداردهای دوگانه‌ای را اتخاذ کرده و تعریفی ساختگی از این پدیده‌ها ارائه می‌دهند.”

وی رویکرد و تحمیل‌های غرب را رد کرد و افزود: “جهان باید در برابر آنها ایستادگی کند. از طریق همکاری، باید توطئه‌هایی که برخی قدرت‌های متکبر سعی در تحمیل آن به کشورهای مستقل دارند، خنثی کنیم.”

رئیس قوه قضائیه ایران با اشاره به ظرفیت‌های قضایی و قانونی اعضای سازمان همکاری شانگهای، بر لزوم همکاری‌های گسترده‌تر و مکانیسم‌های جدید برای مبارزه با تروریسم، جرم سازمان‌یافته، قاچاق مواد مخدر، قاچاق انسان و جرایم سایبری تأکید کرد.

در این دیدار، وی همچنین جنایات هولناک رژیم صهیونیستی در غزه را محکوم کرد و از سازمان همکاری شانگهای خواست تا به توقف جنایات و نسل‌کشی علیه فلسطینی‌ها کمک کند.

ایران و چین قصد دارند صلح و امنیت جهانی را تقویت کنند

محسنی اژه‌ای در دیدار با ژانگ از سطح روابط دو کشور ابراز رضایت کرد و گفت: “میراث ارزشمند تمدنی ایران و چین به طور قابل توجهی به بهبود روابط کمک خواهد کرد.”

وی همچنین به اهمیت سند راهبردی ۲۵ ساله میان ایران و چین اشاره کرد و افزود: “این سند می‌تواند چشم‌انداز مهمی در همکاری‌های دوجانبه ایجاد کند.” وی تأکید کرد که هر دو کشور خواهان تثبیت صلح و امنیت جهانی هستند.

READ  جمعیت پیر ایران: بحران نزدیک در افق

رئیس قوه قضائیه ایران همچنین بر اهمیت همکاری و کمک‌های قضایی و قانونی بین تهران و پکن برای ارتقاء روابطشان تأکید کرد.

محسنی اژه‌ای در رأس یک هیئت قضایی عالی‌رتبه، روز دوشنبه به شهر هانگژو در جنوب چین رسید.

وی در مراسم افتتاحیه و اختتامیه بیستمین نشست روسای دیوان‌عالی کشور‌های نُه‌گانه سازمان همکاری شانگهای سخنرانی خواهد کرد و همچنین در حاشیه این رویداد با همتایان خود دیدارهای دوجانبه‌ای خواهد داشت.

اعضای سازمان همکاری شانگهای که حدود ۴۲٪ از جمعیت جهان را شامل می‌شوند و مرزهای مشترکی دارند، در نظر دارند تا ابتکارات مشترکی را نه تنها در زمینه‌های اقتصادی، سیاسی، امنیتی و دفاعی بلکه همچنین در حوزه قضایی و حقوقی توسعه دهند.

نوشته‌های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *