رئیس قوه قضائیه در نشست فورم سازمان همکاری‌های شانگهای در چین شرکت خواهد کرد

رئیس قوه قضائیه در نشست فورم سازمان همکاری‌های شانگهای در چین شرکت خواهد کرد

رئیس قوه قضائیه، غلامحسین محسنی اژه‌ای، به چین سفر خواهد کرد تا در بیستمین اجلاس روسای دادگاه‌های عالی از نه کشور عضو سازمان همکاری شانگهای (SCO) شرکت کند. این سفر به منظور تقویت همکاری‌های قضائی و قانونی میان اعضای این سازمان انجام می‌شود.

بر اساس گزارش مرکز رسانه‌ای قوه قضائیه، محسنی اژه‌ای به همراه یک هیئت قضائی بلندپایه، روز دوشنبه به شهر هانگژو در جنوب چین سفر خواهد کرد. او در این اجلاس به ایراد سخنرانی در مراسم افتتاحیه و اختتامیه خواهد پرداخت و همچنین دیدارهای دوجانبه‌ای با همتایان خود از کشورهای عضو SCO خواهد داشت.

اجلاس امسال بر روی راهکارهای استراتژیک و عملیاتی برای تقویت هماهنگی و همکاری‌های قانونی و قضائی میان کشورهای عضو تمرکز دارد. هدف از این نشست، توسعه ابتکارات مشترک در زمینه‌های اقتصادی، سیاسی، امنیتی و دفاعی و همچنین در حوزه قضائی و قانونی است.

  • تقویت همکاری‌های قضائی میان کشورهای عضو
  • بررسی راهکارهای مشترک برای مبارزه با تروریسم
  • مقابله با جنایات سازمان‌یافته و قاچاق مواد مخدر
  • تبادل تجربیات در زمینه حقوق و قانون‌گذاری

کشورهای عضو SCO، که حدود 42% از جمعیت جهان را شامل می‌شوند و مرزهای مشترکی دارند، به دنبال ایجاد برنامه‌ای چندجانبه برای همگرایی قانونی و قضائی هستند. این برنامه شامل بحث و اجرای مکانیزم‌های مشترک برای مقابله با چالش‌های جهانی مانند تروریسم، قاچاق انسان و جرایم سایبری است.

این اجلاس فرصتی مناسب برای تقویت ارتباطات و همکاری‌های بین‌المللی در زمینه‌های حقوقی و قضائی به شمار می‌آید. با توجه به چالش‌های بین‌المللی امروز، اعضای سازمان همکاری شانگهای بر اهمیت همگرایی و همکاری‌های قضائی تأکید دارند.

READ  چین خواستار راه‌حل «دیپلماتیک» برای موضوع هسته‌ای ایران شد

گفتنی است که سازمان همکاری شانگهای به عنوان یک نهاد بین‌المللی، در تلاش است تا با ایجاد بستری مناسب، زمینه تعاملات مثبت و سازنده میان کشورهای عضو را فراهم آورد. این تعاملات می‌توانند به بهبود امنیت و ثبات منطقه‌ای و جهانی منجر شوند.

در نهایت، سفر غلامحسین محسنی اژه‌ای به چین و شرکت در اجلاس SCO می‌تواند به عنوان گامی مؤثر در راستای ارتقاء همکاری‌های قضائی و قانونی در سطح بین‌المللی تلقی شود. این همکاری‌ها می‌تواند منجر به ایجاد مکانیزم‌های مؤثری برای مقابله با چالش‌های جهانی و ارتقاء امنیت و ثبات بین‌المللی گردد.

نوشته‌های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *